maanantai 22. heinäkuuta 2013

Hääkortteja ja joululahjoja

Itsellänikin on nyt tuo uusi turkoosi Big Shot. Kyllä on komia! Uuden alotuspakkauksen mukana tulee kyllä tosi kivoja stansseja ja monitoimialusta on kirjamallinen, mikä on ihan kiva, koska mulla oli ainakin aiemmin aina kaikki välilevyt kateissa!

Hääkortteja pyydetään näin kesäisin todella paljon ja muutaman olen saanut aikaiseksi.
   


Tässä on käytetty Spellbindersin kohokuviointitaskua EL-026. Toki tämä käy muuhunkin tilaisuuteen kuin häihin, mutta häät mielessä tämän tein. Värit miellyttävät kyllä omaa silmää - vaaleaa ja aika prameaa helmiäistä.


Perhoset on tehty uuden Big Shotin mukana tulleilla stansseilla ja kohokuviointi the Paper Studion taskulla. Värien käyttö hääkorteissa on mulle aika haasteellista. Piti oikein taistella, että sain tähän ympättyä vaaleaa vanhaa roosaa. 


Hääkorttien lisäksi olen viime päivinä suunnitellut myös vähän joululahjoja ja -kortteja. Muutama idea on jo viety ideasta tuotantoonkin. Siitä lisää varmaankin seuraavassa postauksessa. - Saara


PS. Osallistuin muuten ensimmäistä kertaa ikinä paskarteluhaasteeseen. Heinäkuun paskarteluhaasteen aiheet arvotaan "bingotyylillä" oman syntymäajan mukaan. Sain bingorivin: Musta, Blingbling, Kivi. Saas nähdä mitä tältä pohjalta syntyy!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti