perjantai 11. heinäkuuta 2014

KutsukorttejaMeillä juhlittiin viikko sitten puutarhajuhlia. Keli oli kuin morsian ja ruokaa ja juomaa riitti. Ohjelmassa oli myös ongintaa, kuten kunnon kutsuilla kuuluu! Saaliit oli pakattu valkoisiin paperipusseihin, joihin oli leimattu aiheeseen sopivat tekstit. Suurimmat vonkaleet olivat pikkupulloja ja pikkusintit karkkeja. Meri oli maalattu kangasväreillä lakanaan.
 
Aika kuluu äkkiä, kun on rattoisaa, eikä puutarhajuhlista tullut valitettavasti otettua yhtään valokuvaa! :(  Osasta paperipusseja löytyi tällainen kehno kuva puhelimesta.
 
 
 Kutsukorteissa oleva pullo on stanssattu Marianne Designin ja viirinauhan viirit Joy Craftsin stanssilla. KUTSU-teksti on tehty Artemion kohokuviointilaitteella. Se naputtelu on sitten hauskaa ja koukuttavaa puuhaa! Suosittelen lämpimästi!
 
 Samaan syssyyn tein myös onnittelukortin samalla idealla.
 
 
Puutarhajuhlien lisäksi puuhaa on riittänyt muutenkin. Ollaan tuijoteltu jalkapalloa, käyty pienillä kotimaanreissuilla ja nautittu kesästä kotosalla ja kavereiden ja perheen kesken. Aamukahvit juodaan aina pihalla ja grilli on kuumana melkein joka päivä. Täytyy koittaa ottaa kaikki irti tästä Suomen suloisesta suvesta.
 
 
-SaaraEi kommentteja:

Lähetä kommentti