torstai 21. elokuuta 2014

Simppeliäkin simppelimpi joulukortti


Jos ahdistut, kun kulkuset alkavat soida kauppakeskuksissa lokakuussa ja ensimmäiset lelukuvastot tippuvat postiluukusta ihan viimeistään marraskuun alkuun mennessä, niin TÄMÄ POSTAUS EI OLE SINUA VARTEN.
 
 
Askartelijan näkökulmasta jouluhössötykseltä säästyy, kun hössötyksen aloittaa tarpeeksi aikaisin. Korttien, kranssien, kynttilöiden, adventtikalenterien, joulukoristeiden ja pienten pakettien valmistus vie aikaa. Itselläni jää kaikki aina viime tippaan, luultavasti myös tänä vuonna, mutta malliaskarteluja sentään teen ajoissa. Tässä tämän vuoden ensimmäinen joulukorttimalli - simppeli porokortti.
 


 
 
 
Poro on stanssattu Marianne designin stanssilla glittertarrakalvosta ja kiinnitetty helmiäiskorttipohjaan 3 mm:n paksuisilla kohotarrapaloilla. Teksti on leimattu hopeisella Stazonilla.
 

 
 
 
 
En tiedä vielä yhtään millaiset kortit tänä vuonna itse teen, mutta eiköhän idea niihinkin synny ennen kuin viimeisenä yönä ennen viimeistä postituspäivää niitä ryhdyn väsäämään... Olkaahan te muut reippaampia!
 
 
 
 Saara
4 kommenttia:

 1. Voi miten kaunis kortti! Taisit juuri ratkaista yhden jouluhöperön kortti"pulman". Mitä hintaluokkaa tuo stanssi on? Inspiraatiosta ilmeisesti löytyy?

  VastaaPoista
 2. Oi ihanaa - kommentti! Kiitti Anu! Poro (poro? hirvi?) lähtee mukaan alle kympillä! Sillä saa ihan kivoja metsästysaiheisia kortteja myös, joten voi käyttää muutenkin kuin jouluna!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D Tiedän niin tuon kommenttitunteen ;) Onpa edullinen stanssi. Ei kai tässä auta kuin uskaltautua liikkeen puolelle, vaikka hiukan jännittääkin mitä kaikkea muutakin tarttuu mukaan. Arvaa onko mulla pyörinyt mikään muu eilisestä illasta päässä kuin tuo poro...

   Poista
 3. Hihiii, joko on kynttilät tulilla?!

  VastaaPoista