sunnuntai 1. tammikuuta 2017

Katsaus jouluun ja vuodenvaihteeseen / Bye bye 2016, welcome 2017

Joulu ja uusi vuosi pitivät kuvista päätellen sisällään ainakin paljon ruokaa ja juomaa, mutta myös rakkaita ihmisiä, ihania muistoja ja tolkuttomasti mieluisia lahjoja (vaikka mitään ei mukamas taas pitänyt kenenkään kenellekään antaa). 

Vuosi 2016 oli meille hyvä, yksi parhaista, sillä meille suotiin ihana pieni ihmisenpentu, pieni Alvar-poika, joka täydentää perheemme kokonaiseksi. Tuo pienokainen täyttää jo alkuvuodesta yhden vuoden ja sitä säikähtäen lupasin itse itselleni, että vuonna 2017 otan molemmista pojista yhden arkisen kuvan vuoden jokaisena päivänä, sillä hetket ovat ohikiitäviä. Ensimmäiset kuvat on jo lisätty jätkänpätkien omiin kansioihin. Loput lupaukset eivät ehkä ole niin viehkeitä ja yleviä - Tienaa enemmän rahaa ja pidä koti niin siistinä, että kuka tahansa voi koska tahansa tulla kylään ilman, että joudut häpeämään! Olkoon vuosi 2017 meille kaikille lempeä, armelias ja unohtumaton. Tuokoon se mukanaan onnellisuutta, rakkautta ja uskoa ihmisten hyvyyteen. Sujukoon se kaikilla paremmin kuin meillä tämä vuoden ensimmäinen päivä: isompi poika lukitsi itsensä vahingossa vessaan ja ajoimme vahingossa autolla Alvarin uuden repun yli (Siis tämä oli kyllä jotain aivan uskomatonta... Huh huh.).

Uuden vuoden kynnyksellä myös blogi on saanut uuden ulkoasun ja jopa uuden osoitteen. Hieman se on vielä työn alla, mutta alkaa kuitenkin jo pikku hiljaa olla voiton puolella. Mitäs mieltä olette?

* * *

The year 2016 was good to us and brought us baby Alvar. Happy new year to you all!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti