keskiviikko 1. helmikuuta 2017

Hullun viherkasvinaisen tunnustuksia

Ilmassa tuoksuu jo kevät ja kevään tullen minusta kuoriutuu aina hullu viherkasvi- ja tuorekukkanainen. Sama toistuu joka kevät ja koska olen myös yllättävän hyvä pitämään viherkasveja elossa, alkaa niistä muodostua pienoinen ongelma - hyllyjä tai tasoja ei tunnu olevan riittävästi kaikille viherkasveille. Isompia kasveja ei myöskään ole saanut nostettua lasten tieltä pois, joten pojat ovat saaneet lujan perustan kasvuun käyttämällä pääasiallisena vauva- ja taaperoiän ravintonaan kukkamultaa. 

Viherkasvien kanssa ajautuu muuten helposti viheliääseen noidankehään, josta on hankala pyristellä karkuun: Joudut ostamaan viherkasvin, koska kotona on jo olemassa sille täydellinen ruukku. Samalla ehkä ostat myös toisen viherkasvin, koska se nyt tulee siinä samalla, ja sitten joudut ostamaan uuden ruukun. Huh huh, nämä ovat näitä elämän visaisia juttuja...

Tässä muutama kuva meidän vihertävästä kodista. Kukitaanko myös teillä muilla keväällä enemmän? Montako viherkasvia huushollista löytyy?

Makuuhuoneen ikkunalaudalla oleva kuparinen kastelukannu on muuten superhieno kirppislöytö jokusen viikon takaa. Olen niin iloinen siitä!

* * *

Our home is turning green...


2 kommenttia:

 1. Wow, miten upealta nuo kasvit näyttävät tuota seinää ja verhoja vasten <3
  Juu, ja olen se yksi per viherpeukalo. Huonekuusi vielä sinnittelee - ja siinä se. Tulppaanit kyllä "maistuvat" tässä vaiheessa vuotta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mutta jos olet saanut huonekuusen säilymään hengissä vuodenvaihteen yli, niin taidat todellakin olla aika viherpeukalo! Mulla on ollut epäonnea niiden kanssa... :(

   Poista