tiistai 28. maaliskuuta 2017

Kutsukortit sirkussynttäreille / Circus Birthday Invitations

Saavuimme eilen illalla kotiin pieneltä Berliinin-matkalta. Lentomatkustaminen pienten lasten kanssa on kaikkine nyansseineen vielä tuoreessa muistissa ja oma koti tuntuu maailman parhaimmalta paikalta. Nyt akut ladattuina kohti loppuviikkoa ja kieltämättä sitä virtaa kyllä tarvitaankin, sillä tulevana sunnuntaina juhlitaan Hugon 3-vuotissynttäreitä. Sain viimeiset kutsut postiin vasta tänään. Onneksi olin jo aiemmin lähettänyt Varaa päivä -kortit, niin vieraat ovat jo ehtineet kiillottaa tanssikengät valmiiksi. Torstaina on tiedossa myös superkivoja työjuttuja ja kerron niistä sitten aikanaan täällä bloginkin puolella!

Minkälaista synttäriteemaa teillä muilla on tiedossa seuraavaksi?


Translation:  One circus birthday party coming right up!
5 kommenttia:

 1. Ihana kutsu ja teema! Tänään juuri postasin meidän poolpartyistä 🙂 Äidin kannalta helppo ratkaisu mutta sinnekin oli kiva kehitellä pientä teemajutskaa. Kivoja juhlia teille! Ja oih, Berliini on kiva kaupunki.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

   Poista
  2. Mä näin! Just sanoin, että Hugon ensimmäisiä kaverisynttäreitä voitaisiin juhlia PIHALLA pool partyjen merkeissä, mutta onneksi mies muistutti, että hän on syntynyt tosiaan maaliskuussa, että ihan kaikki eivät välttämättä innostu uimisesta... Täytynee siis sisätiloja, heh! Kiitos vinkistä! (Piti poistaa aiempi kommentti, kun olin vahingossa kirjoittanut kuukauden väärin, heh...)

   Poista
 2. Voi jumpe, onpa kiva kortti! Hauska sattuma, tänään just blogissakin muistelin esikoisen sirkussynttäreitä, joihin kutsuttiin koko ekaluokka. Oli taikuri (iskä) ja hodarimyyjä (iskä) ja komee sirkusteltta vanhoista värikkäistä lakanoista.. those were the days, ehkä pikkuveljellekin joskus?

  Onnea ja kivoja synttäreitä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Iskät ovat noita monen roolin miehiä! Mulla on jäänyt postaus huomaamatta, käynpä kurkkaamassa!

   Kiitos!

   Poista