maanantai 6. maaliskuuta 2017

Suositus: Dermosilin kuorivat sukat
Sain edellisjouluna joululahjaksi Dermosilin kuorivat sukat. Odotin tuolloin pienempää jätkänpätkää ja sukkia kielletään käyttämästä, jos on raskaana. Sukka (tai siis sukan mallinen muovipussi) ei ehkä vaikuta kovin tehokkaalta jalkahoidolta ja niin se käyttö sitten jäi... 

Kevään korvalla kaappeja siivoillessa nuo sukat kuitenkin tulivat jostain esiin ja päätin etsiä arjestani puolitoista tuntia aikaa paikallaan istumiseen. Tuon haasteellisen osuuden jälkeen toimenpide on helppo. Sukat ovat laiskan jalkahoitajan unelma: Pidä sukkia jalassa 90 minuuttia ja jokusen päivän päästä kuollut ihosolukko alkaa irrota. Ja sitähän muuten lähtee! Parin viikon ajan pöllytät kuollutta nahkaa ympäriinsä ja jalat näyttävät järkyttäviltä, mutta sen jälkeen voit nauttia siloisesta lopputuloksesta ja esittelykelpoisista kantapäistä. Koska kamala pöllyttämisvaihe kestää hetken aikaa, kannattaa jalat sukittaa jo näin hyvissä ajoin ennen sandaalikelejä.

Valitettavasti hyvästä lopputuloksesta ei nyt kuitenkaan ole tällä kertaa kuvaa. Jokaisen aloittelevan lifestylebloggarin tukijoukkoihin kuuluva kärsivä aviomies saa aikaan niin kovaa puhinaa jo naaman kuvaamisesta, että en uskalla edes arvailla mihin tilanne eskaloituisi, jos pyytäisin tuota kärsijää kuvaamaan JALKOJANI. Se olisi luultavasti viimeinen naula pikkulapsiperheen arjen raudanlujassa otteessa riutuvan avioliittomme arkkuun, joten annetaanpa olla.
 

Translation: Thumbs up for exfoliating socks and saved marriage

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti