tiistai 4. huhtikuuta 2017

Hugon sirkusteemaiset 3-vuotissynttärit! / Circus birthday party

Koko sunnuntai vierähti railakkaiden 3-vuotissynttäreiden merkeissä, joita juhlittiin sirkusteemalla ja kahdella kattauksella, ensin sukulaisten ja illemmalla kavereiden kanssa. Tarjolla oli kinkkupiirakkaa, savulohitorttuja, kasvistortillarullia, appelsiinimoussetäytekakkua, mangojuustokakkua, salted caramel -piirakkaa ja suklaamuffinsseja mustaherukkakuorrutteella.

Juhlakalu sai ihania lahjoja vaikka millä mitalla. Alkuviikko onkin mennyt poraillessa, pistosahaillessa, ajellessa, lukiessa sekä suomen- että englanninkielisiä kirjoja (Kääntäjäkummitäti on aloittanut ankaran kielitaitopropagandan!) ja ihaillessa uusia vaatteita, lakanoita, astioita ja pyyhkeitä. Parturi-kampaajakummitädiltä lahjaksi saatu hiusvaha (!!!) taitaa viimeistään olla merkki siitä, että minun vauvani alkaakin olla jo aika iso jätkä.


Puhallettavat foliopallot ovat aika kivoja! Nyt ajattelin viritellä kotistudiota ja kuvailla niiden alla vähän kolmevuotiskuvia. Myös Happy Birthday -kakunkoriste oli kyllä aika cool vilkkuvaloineen!

Sirkustelttapiñataa oli yllättävän kiva tehdä. Useimmiten tulee askarreltua kortteja, joten oli vaihteeksi kiva oikein upottaa sormet liimaan, varsinkin, kun lopputuloksellakaan ei ole niin väliä, kun se joka tapauksessa hakataan tohjoksi. Piñatan runko on tehty aaltopahvista ja se on päällystetty kreppi- ja silkkipaperilla.

Perjantaina onkin sitten mieheni synttärit. Huuuuh huh, on tämä elämä yhtä juhlaa!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti