tiistai 11. huhtikuuta 2017

Kattauksia Turun Sanomiin

Tein Turun Sanomiin muutamia erilaisia kattauksia kerttiksiä hyödyntäen: musta-valkoisen kattauksen, överin vaaleanpunaisen unelman ja rustiikkisen ja romanttisen puutarhajuhlakattauksen. 

Ette varmaan ikinä olisi osanneet aavistaa, että kaikki tarvikkeet ovat - yllätys, yllätys - Inspiraatiosta: riisipaperipallot, viirit, viuhkat ja bannerit, paperipillit, kerttisastiat, kaitaliinat, timantti- ja helmikoristeet, pienet rasiat, kakunkoristeet, pitsit, nauhat ja nyörit, servetit ja puiset paikkakortit. Myös kangasservettejä voi vuokrata Inspiraatiosta. Jestas, että meillä on paljon tavaraa! Luulin, ettei tämä linkittäminen lopu ikinä! 

Kattauksissa käytetyt kukat ovat Kukkakauppa Piia Jaalasta! Kiitos taas kerran yhteistyöstä ja asiantuntevasta palvelusta Piia Jaalalle!

Lue kattausjuttu tämän päivän Turun Sanomien liitteestä! Inspiraation facebookissa (Askartelu- ja leivontatarvikeliike Inspiraatio) on muuten parhaillaan käynnissä kattausaiheinen arvonta! Käykäähän osallistumassa ja voitte voittaa itsellenne kattaus- ja juhlatarvikkeita!3 kommenttia:

 1. Ihanat kattaukset ja mikä parasta, kerrankin kun kattauksia katsoo ja innostuu tietää, että tarvikkeet ovat saatavilla ihan oikeasti itsellekin! Nuo juustokakkusten puulusikat ovat mm. ihan mahtavat. Täytyy töiden jälkeen etsiä Turkkari vielä käsiin, niin saan luettua koko jutun. Aamutohinoissa jäi lehti lukematta... Kivaa viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa alkanutta viikkoa teillekin! Lusikat ovat siitäkin muuten kivat, että ovat vähän isommassa pakkauksessa, joten riittävät isompiin tai useampiin kekkereihin!

   Poista
 2. Varsinkin nuo pihajuhlan somisteet oli niin NAM ;)

  VastaaPoista