lauantai 22. huhtikuuta 2017

Liivatteeton kahden suklaan juustokakku / Chocolate cheesecake

Tämä herkullinen juustokakku on suklainen olematta kuitenkaan äklömakea. Kakku on suhteellisen helppo tehdä, eikä siihen käytetä lainkaan liivatetta, sillä suklaa pitää huolen täytteen jämäköitymisestä.



POHJA:

n. 170 g Digestive-keksejä (vuoan koosta riippuen)
n. 100 g voita

TÄYTTEET:

400 g mascarponea
400 g maustamatonta tuorejuustoa
3 dl vispikermaa
150 g valkosuklaata (mansikkarouheella)
250 g maitosuklaata


Murskaa keksit ja sekoita joukkoon sulatettu voi. Levitä irtopohjavuoan pohjalle.

Vatkaa kerma vaahdoksi.

Sulata toisessa astiassa valkosuklaa ja toisessa astiassa maitosuklaa. Anna jäähtyä.

Sekoita astiassa toinen tuorejuusto ja toinen mascarpone. Lisää joukkoon puolet kermavaahdosta. Tee samanlainen sekoitus toiseen astiaan. Kaada toiseen sula, mutta jäähtynyt valkosuklaa ja toiseen sula, mutta jäähtynyt maitosuklaa. Lisää keksipohjan päälle ensin toinen massa ja heti perään toinen. Anna jähmettyä mielellään seuraavaan päivään.

Koristele esimerkiksi marengeilla, tryffeleillä ja marjoilla.



Translation: Yammy, yammy, yammy, I got love in my tummy.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti