keskiviikko 19. huhtikuuta 2017

Parsasalaatti

Söimme pääsiäisenä vanhempieni luona niin hyvää parsasalaattia, että oli pakko tehdä sitä itsekin ja jakaa ohje myös tänne. Tämä salaatti sopii täydellisesti kevyeksi lounaaksi, alkusalaatiksi tai vaikka grilliruuan lisukkeeksi!




Ainekset:

parsaa
voita
sormisuolaa
mustapippuria
jääsalaattia
rucolaa
kirsikkatomaatteja
kurkkua
juustolastuja
tummaa balsamicoa
parmankinkkua


Kuori parsat nupun alapuolelta ja leikkaa tai katkaise tyvestä kova puuosa pois. Keitä parsoja vähässä vedessä n. 4-8 minuuttia parsojen paksuudesta riippuen. Valuta kypsät parsat ja lisää kuumien parsojen päälle voita, sormisuolaa ja mustapippuria. 

Revi salaatit tarjoilulautaselle, lisää kurkkuviipaleet, tomaatit ja juustolastut. Lisää salaattipedille vielä parmankinkkua, parsat ja tummaa balsamicoa. Tarjoa heti!




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti