lauantai 6. toukokuuta 2017

Menun Afteroom -tuoli / Love at first sight Postaus sisältää * -merkityn affiliate-linkin


Olen jo pitkään kaivannut uusia tuoleja ruokapöytään. Nykyiset mustat nahkaiset tuolit kromisine jalkoineen ovat niin hallitsevat ja massiiviset, että ruokapöytään katsoessani en näe muuta kuin valtavat massat vellovaa nahkaseinämää, joka blokkaa kaiken muun näkymän. Unelmissani ruokapöytäni tuoleineen näyttäisi Minna Jonesin ruokapöydältä. Hänen tyylinsä iskee kyllä täydellisesti meikäläiseen ja voisin muuttaa alivuokralaiseksi ihan koska tahansa. Kannattaa kurkata myös Jonesin kesämökki, joka on täydellisyyden perikuva. Heitin linkin tuohon vain äkkiä, mutta nyt en pysty enää katsomaan kuvia itse, koska kateuden määrälläkin on rajansa. 

Mustia Menun Afteroom -tuoleja olen kuolannut jo pitkään, sillä pidän niiden friikihköstä ulkonäöstä. Ne olisivat juuri sopivan erikoisia tänne meille. Niiden kanssa samaan joukkoon sopisivat täydellisesti juuri nuo Minna Jonesin ruokapöytääkin kiertävät Bertoian Side Chairit, mutta 1300 euron kappalehinta hieman mietityttää... Ostaisinko tuoleja vai lähtisinkö perheen kanssa vaikka tropiikkiin muutamaksi kuukaudeksi?

En ollut koskaan aiemmin istunut Afteroomilla, muuta pääsiäisenä päätimme hyödyntää Room21:sen* alekampanjan ja tilasimme yhden istuttavaksi. Voisihan sen sitten palauttaa, jos se olisi aivan pöhlö. Ensituntuma kyseisessä tuolissa on kieltämättä melko jakkaramainen, mutta tuo pieni hassu kolmijalkainen kummajainen on niin symppis, että en kuuna päivänä voisi lähettää häntä enää pois. Hän on tehnyt meihin (Tai no minuun.. Valtterin tunteita ei voi kuvailla ihan rakkaudeksi ja pojatkin suhtautuvat melko välinpitämättömästi. Ovatkohan edes huomanneet koko tuolia?! Eivät ole ainakaan ehtineet vielä piirtää siihen yhtään!) lähtemättömän vaikutuksen ja tullut osaksi arkeamme. Eihän ketään voi hylätä vain siksi, että jalkoja on hassu määrä ja selkäkin lyhyenläntä! Rakastan häntä juuri tuollaisena. Tämä on kylmä maailma. HÄVETKÄÄ! 

Näin alkuun Symppis saa varmaankin toimia kukkapöytänä olohuoneessa, kunnes hankimme hänelle sopivia laji- ja vierustovereita ruokapöytään. Sopivia etsiessä elelemme vielä täällä nahkabunkkerin suojissa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti