tiistai 13. kesäkuuta 2017

Ihana suvi! / Finnish summer

Palasimme viikonloppuna Ranskasta lomareissulta. Niin kivaa kuin lomalla olikin, oli kotiinpaluu taas aivan ihanaa. Viikossa oli ehtinyt piha kasvaa puutarhaksi - syreenit kukkivat, pionit ovat tuplanneet vartensa, nurmikko yltää Alvarin polviin ja vehreyden keskellä on vaikea uskoa, että torille on vain 3 kilometriä matkaa. 

Kuluva viikko on vierähtänyt taas normaalin kaaoksen kaltaisesti. Rästitöitä pukkaa ovista ja ikkunoista, koti on katastrofin partaalla, kohta lapsemme mittainen nurmikko edelleen leikkaamatta, matkalaukku purkamatta, joku haluaisi tulla noutamaan Torissa myynnissä olevaa mattoa ja kaiken keskellä uudistamme vielä Inspiraation myymälää. Tänään ripustellessani pompomeja uuteen telineeseen, näin jo sieluni silmin, miten hieno ja tilava myymälästä tulee. Inspiraatiossa käyneet tietävät, että ei siellä nyt varsinaisesti mitään avaruudellista tilantuntua helposti saa aikaan, mutta aika lähelle jo päästään! Onneksi tällä viikolla on tiedossa paljon kaikkea kivaa, niin voin hyvillä mielin antaa matkalaukun odottaa ja keskittyä esimerkiksi tämän kesän ensimmäiseen kesäteatteriin Linnateatterissa ja Taste of Helsinkiin, johon voi muuten vielä voittaa liput täällä! Osallistumisaikaa on vielä huomiseen puoleenyöhön saakka!

Viime päivinä ei ole tehnyt yhtään mieli croissanttia, marmeladia tai patonkia. Pottumuusi ja lihamureke on ollut poikaa ja olemme litkineet pannu tolkulla vaaleapaahtoista kahvia ja syöneet Martta-tädin reseptillä valmistettua raparperipiirakkaa. Ranska oli meille hyvä, mutta Suomen ihana suvi yltää vähintään samaan tasoon!

Translation: Green is good.


2 kommenttia:

 1. Tervetuloa sieltä Ranskasta koti- Suomeen :)
  No, juhannus ei ihan parastaan näyttänyt Suomessa, mutta olipahan keskikesän juhla kuitenkin.
  Ja nyt nurmikot jos niitytkin viheriöivät. Vihreä on Suomen kesä.
  Kivaa sunnuntaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tuula! Juu ei ihan paras mahdollinen keli ollut, mutta josko se tästä vielä ennen syksyä... Kivaa sunnuntai-iltaa sinnekin!

   Poista