lauantai 22. heinäkuuta 2017

Joulukalenteri / Christmas Calendar

Jouluisten malliaskartelujen valmistaminen on aloitettu jo tovi sitten ja ensimmäisenä esittelyyn pääsee helppo joulukalenteri. Viime vuonna poikien joulukalenteri oli tehty minikirjekuorista kuusen muotoon ja edellisvuonna pyykkinarumeiningillä. Tänä vuonna tositoimiin päätyy luultavimmin tämä ensimmäinen joulukalenterimalli, joka on tehty hyvin simppelisti pienistä pahvirasioista ja ääriviivatarroista sekä pätkästä mustaa satiininauhaa. Kaikkia kivoja ääriviivatarroja ei aina meinaa löytyä mustana, mutta hopeiset ja kultaiset ääriviivatarrat on äärimmäisen helppo vedellä permanenttitussilla mustaksi ja käyttää vasta sitten! 

Minä haluan jostain kumman syystä tehdä joka vuosi uuden kalenterin, mutta tämä pahvilootakalenterihan on siitä näppärä, että tontut voivat halutessaan käyttää sitä monta vuotta! Tänä jouluna tontut ovat muuten myös viisastuneet viimekertaisesta sen verran, että eivät kuvittele lapsen riemastuvan yhtä paljon uusista sukista kuin herkuista. Mitä oikein ajattelin?!?Turussa on tänään ollut mitä upein ja aurinkoisin päivä, eikä jouluisiin tunnelmiin virittäytyminen tullut ihan luonnostaan, mutta kyllä tässä näitä kuvia katsellessa ja iltateetä juodessa alkaa ehkä jo vähän kulkuset kilkattaa korvissa. Joko joku muu on aloittanut jouluaskartelut? Jouluisia uutuuksia puskee myymälään ja verkkokauppaan ainakin ovista ja ikkunoista, joten innokkaille riittää ainakin jo matskua!

Translation: Christmas Calendar 2017!

2 kommenttia:

 1. Hei aivan mahtavaa! Niin haluan tehdä tuollaiset kavereille jouluksi :) saako noita pikkupahvilaatikoita verkkokaupastanne?

  Anna/Kello neljän aamukahvi
  https://neljanaamukahvi.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Anna! Pahvilaatikkokalenteri sai niin suuren suosion, että laatikot pääsivät loppumaan, mutta niitä on tulossa lisää syyskuussa: http://www.inspiraatioverkkokauppa.fi/product/9438/pahvirasialajitelma-5-x-7-cm-24-kpl

   Poista