keskiviikko 20. syyskuuta 2017

Vuoden 2017 joulukorttimalleja, päivä 12 / Christmas card ideas


  

Hätäpäissäni tekaisin tämänpäiväisen joulukorttimallin, jotta pääsen katsomaan tallennettua Ensitreffit alttarilla -ohjelmaa. Tämä kortti onkin siis oiva malli sellaiseen hetkeen, kun tajuat, että ai viimeinen postituspäivä onkin jo TÄNÄÄN, eikä vasta viikon päästä tiistaina! Itsellenihän siis käy noin joka vuosi. Askartelen joulukorttimalleja koko syksyn myymälään, mutta viimeisenä yönä ennen postituspäivää väännän itkua ja kiroan koko joulun alimpaan helvettiin väsätessäni omia korttejani, jotka luultavasti jäävät kuitenkin kesken ja jotka sitten täytyy käydä korkeimman omakätisesti viskaamassa postilaatikoihin!

Jokaisen sukulaisen ja ystävän postilaatikolla kääntyminenkin on aikamoinen operaatio ja siihen täytyy tietysti koko perheen osallistua, sillä en minä nyt herttileijaa yksinäni lähde ympäri kyliä ajelemaan. Kääntyminen postilaatikolla edellyttää väistämättä myös peruuttamista ja se ei oikein ole mun juttu, ehei. Valtteri ajaa.

Noina hetkinä voin vain lohduttaa itseäni ja perhettäni muistuttamalla siitä, millaisen työn ja tuskan takana kaikkien osoitteiden selvittäminen olisikaan! Oman äidin ja anopin tiedotkin ovat rajalliset eivätkä he voi auttaa kuin korkeintaan sukulaisten osoitteiden kanssa, mutta kavereilta pitäisi taas kysyä osoitetta tai vaihtoehtoisesti rullata kaikki WhatsApp -keskustelut vuoden verran taaksepäin. Hu huh! Osoitteen kysyminen on myös aikamoinen spoileri ja sen lisäksi se synnyttää suunnatonta painetta saada kortti myös varmasti valmiiksi ja toimitetuksi - "Ei teiltä ole tullut mitään korttia!?", "Juu, ei, kun tuota ihan muuten vaan osoitetta kyselin.".
 
Ah, tässä kiperässä asiassa on sitä joulun taikaa! Aina siihen aikaan vuodesta voisin tokaista kuten keksijä-Niisku Muumeissa: "Miten minä, joka olen niin järkevä, voin olla NIIN VÄHÄ-ÄLYINEN!?". 

Koetteko te jonkinasteista lähettämis- tai toimittamistuskaa?

Translation: When you only have two minutes...Ei kommentteja:

Lähetä kommentti