sunnuntai 10. syyskuuta 2017

Vuoden 2017 joulukorttimalleja, päivä 3 / Christmas card ideas

Tässä tämän syksyn kolmas joulukorttimalli, olkaapa hyvät. Tämäniltainen kortti on yksinkertaisen tyylikäs ja tykkään tästä itse kyllä kovasti. Mustan kanssa ei voi mennä vikaan! Tämä on simppeli kortti, johon ei vaadita kuin korttipohja, koristehelminauhaa, Hyvää joulua -ääriviivatarra ja esimerkiksi hopeaa nauhaa.

Työpäivän aikana sain korttipuskuria kasvatettua yhden kortin verran. Aika surkea tulos, mutta parempi kai sekin kuin ei mitään.  Huomenna on näillä näkymin luvassa lumihiutaleita ekopohjalla.

Aiemmat kortit näet TÄÄLTÄ.
4 kommenttia:

 1. Tänä aamuna juuri pohdiskelin, että kohtahan sitä pääsee joulukorttien tekoon. Se on kyllä lahjaostosten ja paketoinnin kanssa ehdottomasti parasta jouluun valmistautumista :) Kivan näköinen kortti, kiitos mallista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä nyt olisi tosiaan jo hyvä hetki aloittaa! Itse teen näitä malleja koko syksyn, mutta sitten itku kurkussa viimeisenä iltana ennen postitusta omat "oikeat" joulukorttini! MIKSI, OI MIKSI ihminen on niin TYHMÄ????

   Poista
 2. Ihan näköiseni kortti - kiitos vinkistä! Taidanpa tulla nauhaostoksille 🙂 Postitettavana korttina tämä ei ehkä parhain vaihtoehto joten jään seuraamaan seuraaviakin ideoitasi 🙂

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Anu! Juu, onhan tuossa tuota massaa, mutta toisaalta kyllä kirje saa kolme senttiä paksu ollakin! Mutta uusiakin malleja tulee nyt tosiaan oikein ronskisti!

   Poista